KONTAKT

Sídlo zväzu
Slovenský zväz karate
Junácka 6
832 80 Bratislava
Telefonický kontakt
02/49249 132
0903 692 095

Ingrida Suchánková trénovala na Gran Canarii

Ingrida Suchánková trénovala na Gran Canarii

 

Ingrida sa práve vrátila z tréningového campu, ktorý pravidelne organizuje rakúsky reprezentačný tréner Juan Luis Benítez Cárdenes a podelila sa s nami o svoje dojmy.

 

"Juan Luis dokáže zabezpečiť naozaj vynikajúce tréningové podmienky. Prvý večer sme mali prezentáciu a povedali sme si, aké sú naše ciele pre nadchádzajúcu sezónu, čo nás čaká, aké sú ciele capmu, akou formou budeme trénovať, čo sa budeme snažiť naučiť alebo zlepšiť. Aby bola zabezpečená vysoká kvalita tréningov a individuálny prístup, na campe nás bolo len 15, všetko top pretekári, mnohí medailisti z ME alebo MS. Okrem rakúskeho trénera sme mali aj ďalších zahraničných trénerov, čo umožňovalo nás v rámci tréningu niekedy rozdeliť do ešte menších tréningových skupín s rôznym zameraním.


Trénovali sme v kongresovej sále priamo v hoteli a v rámci regenerácie sme mali k dispozícii fyzioterapeutku a free vstup do wellnes. Na Gran Canarii je momentálne okolo 20°C, a keďže hotel mal 2 vonkajšie bazény, medzi tréningami sme si užívali slnko, a tak si oddýchli aj psychicky. Strava bola 3x denne formou bufetu s veľkým výberom jedál a dezertov. Pitný režim bol taktiež zabezpečený, takže sme na hoteli mali naozaj všetko, nemuseli sme sa o nič starať a mohli sme naplno trénovať.


Na tomto campe som bola aj minulý rok, takže som vedela čo ma čaká, opäť som si výborne zatrénovala a odniesla viacero postrehov. Bodaj by bolo takýchto príležitostí počas roka viac.


Ďakujem Slovenskému zväzu karate a Dukle Banská Bystrica za umožnenie účasti na tomto campe."

 

Ingrida

 

Fotogaléria