KONTAKT

Sídlo zväzu
Slovenský zväz karate
Junácka 6
832 80 Bratislava
Telefonický kontakt
02/49249 132
0903 692 095

Možnosť OČKOVANIA

Preposielame Vám informácie z MŠVVaŠ :

 

1. Využiť očkovacie centrum zabezpečené Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR prostredníctvom spoločnosti BIONT v lokalizovanom v Miestnom kultúrnom dome Vajnory, Pod lipami 2, Bratislava Vajnory. Očkuje sa utorky, stredy a soboty v čase od 12:00 hod do 16:00 hod. Je možne si termín očkovania vybrať, avšak prihlasovanie je potrebné uskutočniť najneskôr deň pred dňom očkovania do 18.00 hod. Prihlasuje sa cez uvedený link. Na email vám príde potvrdzujúci email o prihlásení sa na očkovanie. Link: https://www.biont.sk/ockovanie-covid-19/

 

2. Využiť mobilné očkovacie centrum, ktoré je možné využiť v počte od 300 osôb. Ak niektorý z klubov bude mať záujem o využitie mobilného očkovacieho centra, tak zdravotnícki pracovníci prídu priamo do klubu, kde záujemcov zaočkujú. V prípade, že sa v jednom klube nenazbiera 300 záujemcov, tak sa rôzne kluby z rôznych športov v rámci okresu alebo jednej oblasti spoja, aby bol súčet záujemcov nad 300 osôb a následne bude zabezpečené jedno spoločné očkovacie miesto, kde budú záujemcovia očkovaní.

Pre využitie tejto možnosti nás kontaktujte na office@karate.sk (následne Vás spojíme s pracovníkmi ministerstva).

 

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: Očkovanie je možné poskytnúť všetkým športovcom už od 12 rokov. Považujeme za veľmi dôležite, aby ste informovali kluby vo Vašom športe o využití tejto možnosti, nakoľko práve vyššou mierou zaočkovanosti bude zabezpečené, že opatrenia a obmedzenia v športe sa budú zmierňovať až úplne vymiznú.