KONTAKT

Sídlo zväzu
Slovenský zväz karate
Junácka 6
832 80 Bratislava
Telefonický kontakt
02/49249 132
0903 692 095

Informácie z WKF

Informácie z WKF:

 

 

WKF dosiahla dohodu o televíznej distribúcii so spoločnosťou Fight Sports

 

Týmto Vás informujeme, že WKF dosiahla dohodu o vysielaní podujatí Karate1 Premier League 2023 a Majstrovstiev sveta seniorov 2023 na platforme Fight Sports. Všetky informácie o zmluve a úplný zoznam krajín, v ktorých je dohoda platná, nájdete v odkaze nižšie.

https://www.wkf.net/news-center-new/wkf-expands-global-tv-distribution-with-far-reaching-agreement/2225


We hereby inform you that the WKF has reached a significant and far-reaching agreement to broadcast the 2023 Karate 1 Premier League events and the 2023 World Championships on the platform Fight Sports. You can find all the information about the agreement and the full list of countries where the agreement is effective in the link below. We encourage you to share this news with your members as well as with your followers on social media, so they can get to know where to watch the main events of our sport in your country. 

================================================

Prilba vyrábaná a predávaná značkou Wacoku získala certifikát WKF Approved

Po predložení požadovanej certifikácie a absolvovaní praktických testov vykonaných WKF získala prilba vyrábaná a predávaná značkou Wacoku, SMAI, Best-Sport, Hayashi, Adidas, Arawaza certifikát WKF Approved. Sú to prilby s certifikátom WKF Approved a ďalšie značky s homologovanou ochranou sú v procese získavania.Ďalšie informácie nájdete na nasledujúcom odkaze.

 

Ako už bolo predtým oznámené a uverejnené v článku 2.2.8 pravidiel súťaží WKF v kumite:

"Pre súťažiacich mladších ako 14 rokov je používanie masky na tvár alebo ochrannej prilby a chrániča hrudníka schválené WKF povinné. Pre rovnakú vekovú skupinu bude od 1.1.2024 povinná ochranná prilba WKF, čím sa zabezpečí prechodné obdobie celého roku 2023, kedy je možné použiť masku na tvár schválenú WKF  - ALEBO - prilbu WKF.